Οδεύει για το Ειρηνοδικείο ο ΑΣ Ρόδος . Πενταμελής η διοικούσα επιτροπή

Αθλητικά

Στην λύση του Ειρηνοδικείου κατέληξαν σήμερα τα μέλη του ΑΣ Ρόδος στην Γ ενική Συνέλευση του συλλόγου η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Σεμίραμις. Εκεί βρέθηκαν 36 μέλη και στην αρχή τέθηκε σε ψηφοφορία ο οικονομικός απολογισμός ο οποίος όμως δεν έγινε δεκτός από το σώμα. Αυτό το γεγονός έφερε στο προσκήνιο το θέμα του προστίμου που έχει η Ρόδος από την ΕΠΟ , κοντα στα 12.000 ευρώ και με το νυν πρόεδρο να μην δέχεται σε καμία των περιπτώσεων να το καλύψει. Για αυτό το λόγο και οι περισσότεροι παριστάμενοι δεν απήλλαξαν την προηγούμενη διοίκηση στο θέμα του οικονομικού απολογισμού μιας και υπάρχει ανοικτή πληγή που δύσκολα θα βρεθεί να καλυφθεί.

Έτσι και με την σύμφωνη γνώμη όλων αποφασίσθηκε η ομάδα να πάει στο Ειρηνοδικείο όπου θα βγει πενταμελής επιτροπή με στόχο να τρέξει τα άμεσα θέματα που  είναι η πληρωμή του προστίμου , η πρόσληψη προπονητή, οι ποδοσφαιριστές που άλλοι θα φύγουν και σε άλλους θα ζητηθεί να παραμείνουν στον σύλλογο και γενικότερα να ξεκινήσει την λειτουργία της κανονικά . Η πενταμελής επιτροπή θα είναι για διάστημα τριών μηνών όπου και στην συνέχεια θα προχωρήσουν σε νέα Γ.Σ. με σκοπό την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Στην Γ.Σ. το παρών έδωσε και ένας από τους πρώην προέδρους της ομάδας ο κ. Ζιώγος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι αν του ζητηθεί θα είναι κοντά στη διοίκηση ενώ τόνισε ότι αν υπήρχε κάποιος ο οποίος θα έμπαινε μπροστά έπρεπε να ήταν εντός της αιθούσης.  » Δε νοείται να αγαπάς την ομάδα και να βρίσκεσαι μακριά της » τόνισε ο κ. Ζιώγος.

Οι εξελίξεις στον σύλλογο θα ξεκινήσουν προφανώς μετά το Ειρηνοδικείο και την ανακοίνωση των ονομάτων της πενταμελούς επιτροπής όπου αν βρεθεί οικονομικός δυνατός παράγοντας θα μπορέσει η Ρόδος να ρολάρει και να μπει στην κανονικότητα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *