Μεγαλοξενοδόχος!!!!!!!!αναζητά πρόσβαση στο ποδόσφαιρο μέσα από τον Ορφέα…

Αθλητικά

Αυτό και αν είναι έκπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες μεγαλοξενοδόχος με ξενοδοχείο στο κέντρο της Ρόδου παλεύει να μπει και πάλι στο χώρο του ποδοσφαίρου δια μέσω ομάδας Α κατηγορίας.

Συγκεκριμένα έγινε πρόταση στην ομάδα του Ορφέα να πλαισιώσει την διοίκηση και να ρίξει χρήμα!!!!! στην αγορά για να σπρώξει τους ερυθρόλευκους σε ακόμα υψηλότερες κατηγορίες.

Βέβαια ο συγκεκριμένος ξενοδόχος επειδή είναι γνωστός » πιστολέρο » -HIGH RISK- τέθηκε το όνομα του στο τραπέζι και θα πρέπει τα μέλη του Ορφέα να αποφασίσουν αν τελικά αποδεχτούν την πρόσκλησή του.

Λογικά δεν θα γίνει δεκτή διότι με την συμμετοχή του το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα αντί να ανέβει θα πέσει κατηγορία. Έτσι και αλλιώς στο παρελθόν με τις κινήσεις του σε ομάδα » μαγαζί γωνία» είχε αφήσει απλήρωτους τους παίκτες με συνέπεια να κάνουν προσφυγές και ο συγκεκριμένος σύλλογος να χάσει τελικά ……δύο κατηγορίες.

Μάλλον οι πληροφορίες αυτές πρέπει να διασταυρωθούν διότι η εξυπνάδα που χαρακτηρίζει τον νυν πρόεδρο του Ορφέα Σουκρή Κελέσογλου δε νομίζω να αφήσει τον κάθε τυχάρπαστο να του διαλύσει τους κόπους του και να ξεπουληθεί στο άγνωστό…

Υ.Γ. Οσα γράφτηκαν δεν είναι στο επίπεδο του ειλικρινούς αλλά θα μπορούσε και αυτό το σενάριο να συμβεί με τόσους τζαμπατζήδες που κυκλοφορούν στο χώρο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *