Νεκτάριος Βάσιλας. Ο ρόδιος τραγουδιστής που μιλά στην καρδιά με τα τραγούδια του…

Life Style

Νεκτάριος Βάσιλας
Γεννημένος στην Ρόδο 24 Ιουνίου . Καλοκαιρινός τύπος που σημαίνει , διασκέδαση , χαλάρωμα και μπόλικη δουλειά αν είσαι στα ξενοδοχειακά επαγγέλματα . Έχει διάθεση να μας τα πει όλα……
Πού βρίσκεσαι αυτή την περίοδο και πως αισθάνεσαι;
Βρίσκομαι σε φάση δημιουργίας , σε στούντιο όπου μαζί με τους μουσικούς μου φτιάχνουμαι τραγούδια. Το Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσω ακόμα ένα . Ήδη βρίσκεται στο διαδίκτυο το τραγούδι που τους στίχους έγραψε ο Χρήστος Αναστασίου και την μουσική ο Σταύρος Κριουσής με τίτλο « Τι έγινε» και κυκλοφορεί από την Free Records και σε όλα τα ψηφιακά δισκοπωλεία.
Να περιμένουμε σύντομα, ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά; Είδα ότι ετοιμάζεις και βίντεο κλιπς.
Μέχρι τον Ιανουάριο θέλουμε να έχουμε δημιουργήσει ακόμα πέντε τραγούδια . Αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας και μετά ανάλογα θα δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Ότι βγει θα είναι με βίντεο κλιπ.
Θα προχωρήσεις σε κάτι διαφορετικό;
Σίγουρα αν μιλάμε για το βίντεο κλιπ θα είναι μια δυνατή παραγωγή χωρίς να σου πω ποιο θα έιναι αυτό που θα βγει πρώτο , αλλά θα είναι κάτι διαφορετικό και μουσικά . Σας περιμένουν εκπλήξεις . Πως θα κάνουμε την διαφορά , αλλιώς δεν γίνεται.
Όταν τραγουδούσες στην πίστα υπήρχαν ακραίες καταστάσεις;
Παλαιότερα όταν η νύκτα ηταν διαφορετική και με μεροκάματα κάθε βραδυ υπήρχαν περίεργες καταστάσεις. Για παράδειγμα . Το ποιο απλό που έχω βρει ήταν χαρτάκι με τηλέφωνο αλλά και από τα ποιο πιπεράτα, αν μου επιτρέπεται να το πω ήταν …..εσώρουχο γυναικείο στην τσέπη μου. Εκεί να δεις πως αντέδρασα . Έπρεπε να ήσουν στο καμαρίνι για να δεις την αντίδρασή μου . Πολύ γέλιο. Αλλά υπάρχουν και αυτά.

Τι κάνεις αλήθεια στον ελεύθερο χρόνο σου;
Πάντα ασχολούμαι με την μουσική. Πάιζω με την κιθάρα μου γράφω και στίχους και μουσική , παρέες , βολτούλες να ηρεμεί το κεφάλι και πάλι καλά να είμαστε.
Η μουσική τι ρόλο μπαίζει στην ζωή σου.
Είναι τα πάντα για μένα , αυτή με κρατάει ζωντανό, μεκάνει να ξεπερνάω προβλήματα , με αυτήν κλαίω με αυτήν γελάω , είναι κύριο συστατικό.
Πόσο έχει επηρρεάσει η οικονομική κρίση το τραγούδι αλλά και τους τραγουδιστές.
Σίγουρα πάρα πολύ . Δεν είναι όπως παλιά που δουλεύαμε κάθε ημέρα . Η δισκογραφία δεν υπάρχει . Αν θέλει κάποιος να κάνει το πρώτο του βήμα είναι δύσκολο αλλά ευτυχώς αλλά και ακπομα σε αυτή την δύσκολη εποχή υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν ταλέντα όπως είναι ο στιχουργός Χρήστος Αναστασίου ο συνθέτης Σταύρος Κριουσής και ο παραγωγός μου ο Παύλος Χριστοδούλου. Πάντως και από την Ρόδο πολύ καλή σχέση έχω με τον Τάσο Αρνά επίσης αξιόλογο στιχουργό. Από αυτόν ξεκίνησαν όλα. Αυτός με γνώρισε στον συνθέτη και έτσι άρχισε το δικό μου ταξίδι.
Σου έχει δώσει κάποια τραγούδια ;
Εχουμε κάνει κάποια demo για να δούμε πως βγαίνουν . Του αρέσει η φωνή μου και στην δημιουργία των τραγουδιών του κάνω την βάση τους.
Θα σε δούμε κάπου ζωντανά ;
Για Ρόδο αυτή την περίοδο είναι δύσκολο. Έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας. Προγραμματίζω κάποια live αλλά σε άλλη μορφή. Εντελώς έκπληξη και πολύ διαφορετικό. Υπομονή για λίγο και όλα θα γίνουν.

Μπορεί να θεωρηθεί ερώτηση κλισέ αλλά θα πήγαινες σε talent show;
Δεν έχω ενδοιασμούς για αυτό το θέμα . Νομίζω ότι θα πήγαινα και πάλευα για το καλύτερο. Αυτά όλα σου δίνουν την δυνατότητα να γίνεις ποιο γρηγορα γνωστός στο ευρύ κοινό. Από εκεί και πέρα πρέπει ο καλλιτέχνης να γίνει διαχρονικός και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με σκληρή δουλειά .
Να σε ευχαριστήσουμε και να σου ευχηθούμε τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες,κάνε μία ευχή για τους αναγνώστες μας;
Να ευχηθώ όλοι να έιναι καλά , να ακούνε το ελληνικό τραγούδι να το στηρίζουν και ειδικά τους ρόδιους καλλιτέχνε ςόλους ανεξαιρέτως.

http://https://www.youtube.com/watch?v=EB6yHiNlZ7s

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *