Στην αναζήτηση προπονητή ο Ηρακλής Μ. …Τέλος ο Πάττας

Αθλητικά Ρόδος

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα που δεν ήταν τα καλύτερα και την απομάκρυνση του στόχου που ήταν το πρωτάθλημα  αποφάσισε ο προπονητής Κώστας Πάττας να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Μαριτσών. Η επιστολή παραίτησής του είναι η ακόλουθη.

Σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου στην διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσων. Η οποία έγινε δεκτή. Σαν Κώστας Παττας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στην κοινωνία των Μαριτσών και έπειτα στο πρόεδρο Μανώλη Παπαδημητρη του Ελευθερίου καθώς και σε όλο το συμβούλιο που συνεργαστήκαμε μαζί αυτά τα 2,5 χρόνια. Εγώ σας Κώστας το χάρηκα πραγματικά και εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΗΡΑΚΛΗ σε άλλο επίπεδο. Κάτι που το καταφέραμε όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου γιατί εμείς ξέρουμε. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους παίκτες μου, που αυτοί άλλαξαν το επίπεδο του Ηρακλή. Υ. Γ 1) Βαρεθήκαμε τα συγνώμη, όποιος θέλει τον προκαλώ να δούμε όλα τα βίντεο. Υ. Γ 2) Πρόεδρε όταν πηγές να κάνεις το παραπάνω βήμα, σου είπαν κάτσε στα αυγά σου. Υ. Γ 3) Προσέχετε όλοι εσείς που σας το τάξανε για του χρόνου μην μπερδευτείτε Υ. Γ 4) Μην στεναχωριέσαι, όλα καλά Α.Ε.Κ.

Από την σύνταξη. Ο Κ.Πάττας είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου και από τους καλύτερα καταρτισμένους προπονητές. Δυστυχώς για αυτόν είναι τόσο καθαρός που έμεινε εκτός κυκλωμάτων με συνέπεια η ομάδα του όσους βαθμούς κατάφερε να κερδίσει να είναι όλοι αρσενικοί. Ο Πάττας με τα καλά του και τα περίεργα του για μένα είναι και θα είναι πρώτα από όλα άνθρωπος και μετά προπονητής ποδοσφαίρου . Στις ομάδες που κάθισε στον πάγκο τις έμαθε να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο άχετα αν οι προυπολογισμοί τους δεν ήταν αυτών των μεγάλων ομάδων. Ο Κώστας θα βρει τον δρόμο του ελπίζω και ο Ηρακλής Μ.

Γιάννης Κουμέντος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *