Wednesday 23 May 2018

athletic logo white

noname

ag

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-03-2018) η παρουσίαση της γιορτής του μηχανοκίνητου σπορ, που έχει προγραμματιστεί τον ερχόμενο μήνα (Μάιος 2018) στο νησί και που περιλαμβάνει τρεις μεγάλες εκδηλώσεις.

-Αγώνες Σιρκουϊ στις 5 και 6 Μαΐου 2018, στο αεροδρόμιο Μαριτσών

-Αγώνες Ντριφτ στις 12-13 Μαΐου 2018, στην πλατεία Δημαρχείου Ρόδου και

-Αγώνες με κλασικά αυτοκίνητα στις 19-20 Μαΐου 2018, στον γύρο του νησιού της Ρόδου.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Πόκκιας.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, ο πρώην Υπουργός κ. Σήφης Βαλυράκης, ο πολυπρωταθλητής Ελλάδος κ. Λεωνίδας Κύρκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, οι Αντιδήμαρχοι κες. Χατζηλαζάρου και Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου, παλιοί και γνωστοί οδηγοί προσκεκλημένοι από την Αθήνα, εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών Συλλόγων Start Line, Dielpis, ΦΙΜΑ και ΣΙΣΑ, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι Εθελοντικών Ομάδων στη Ρόδο, παλιοί και νέοι οδηγοί στο νησί, όπως οι κ. Ανδρέας Χαλκιόπουλος και Λάκης Κυπριώτης, αλλά και αρκετοί Ροδίτες και Αθηναίοι δημοσιογράφοι, όπως ο κ. Στράτος Φωτεινέλης, που ήταν και ο συντονιστής της εκδήλωσης.

«Στοχεύουμε η Ρόδος να ξαναζήσει όμορφες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημάρχου κ. Χατζηδιάκου. Και συνέχισε, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Να συνεχίσουμε την ιστορία, όπως και την πολύχρονη παράδοση, που ξεκίνησε από την ιταλική κατοχή. Δίνοντας το σύνθημα όλοι μαζί, εμείς, οι άλλοι Φορείς, οι εθελοντές που είναι δίπλα μας, θα επανεκκινήσουμε την όλη γιορτή. Παρά τις δυσκολίες που είχαμε πέρσι, είπαμε να επιμείνουμε φέτος, βλέποντας το μέλλον. Στόχος μας και όχι μακρινός είναι οι Διεθνείς αγώνες. Ο Δήμος Ρόδου θα κάνει ακόμη και ότι δεν μπορεί, για να το πετύχει».

Από την πλευρά του, ο κ. Κρεμαστινός τόνισε ότι κάθε τι αναζητεί να γίνει στη Ρόδο είναι θετικό και συνεχάρη τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του. «Οι αγώνες θα γίνουν, θα προχωρήσουν και θα εδραιωθούν. Είμαι βέβαιος, ότι η όλη εκδήλωση θα αποδώσει καρπούς».

Ο κ. Βαλυράκης, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Χατζηδιάκο «για την πρωτοβουλία και την γενναιότητα του», όπως είπε χαρακτηριστικά, τόνισε: «Είναι ευκαιρία να βελτιώσουμε την ποιότητα του τουρισμού που έρχεται στην Ελλάδα. Ιδού η Ρόδος, να είναι αφετηρία για μια νέα στρατηγική, τουριστικά και άλλους τομείς, σε όλη την χώρα».

Ο πρόεδρος της STAR LINE κ. Νίκος Πασαλής, είπε ότι στα Μαριτσά θα γίνουν όλες οι προσπάθειες να διεξαχθεί ένας αγώνας υψηλού επιπέδου, με ασφάλεια πάνω από όλα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΜΑΡ κ. Γιάννης Κουφός δήλωσε ότι ο Σύλλογος του είναι έτοιμος να στηρίξει την όλη γιορτή, με αγάπη και θέληση.

Ο κ. Μανώλης Διακάκης, πρόεδρος της ΦΙΜΑ, είπε στην παρουσίαση: «Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε κάνει την επανεκκίνηση του αγώνα Ντριφτ. Τώρα, θα περάσουμε στην

επιτάχυνση και στο χέρι μας είναι να το κάνουμε σωστά. Οι αγώνες Ντριφτ είναι οι πιο θεαματικοί».

Ακολούθησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιστορικών Αυτοκινήτων κ. Μιχάλης Μουζούκης που τόνισε ότι στόχος στον «γύρο της Ρόδου», είναι να επανέλθει λίγο από την λάμψη των παλιών αγώνων στο νησί.

Ο λόγος δόθηκε στον κ. Γιώργο Πουσσαίο, σαν μέλος της Dielpis, που αναφέρθηκε στο όνειρο, από τη Ρόδο να ξεκινήσουν ή να επανεκκινήσουν κι άλλοι αγώνες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως τα Τρίκαλα και την Κέρκυρα, όπου ήδη έχουν γίνει επαφές. Ο ίδιος, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ρόδου για την πρωτοβουλία του, όπως και τους Φορείς και τις εθελοντικές ομάδες, αλλά και όλη την κοινωνία της Ρόδου, για την ζεστασιά τους.

Ο Ροδίτης παλιός οδηγός κ. Ανδρέας Χαλκιόπουλος, είπε: «Η Ρόδος υπήρξε ένας προορισμός μηχανοκίνητου αθλητισμού από τα παλιά χρόνια. Από την εποχή των Ιταλών διοργάνωνε ένα σιρκουί και είχε δύο πίστες αναβάσεων. Μια στον Προφήτη Ηλία και μια στην Φιλέρημο. Το νησί μας χρειάζεται άμεσα μια πίστα, όχι για αγώνες Φόρμουλα 1, αλλά για τουριστική προβολή, όπως έχουν οι Ισπανοί. Ο αγώνας θα πρέπει να είναι πρωταθληματικός. Επίσης, πρέπει να γίνει επανεκκίνηση και στο άνοιγμα του αεροδρομίου Μαριτσών για τις προπονήσεις των οδηγών και αναβατών. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

Στην παρουσίαση μετείχαν, μεταξύ άλλων, οι:

1) Κύρκος Λεωνίδας Πολυπρωταθλητής Ελλάδος οδηγός αγώνων

2) Κουτσίκος Τάκης οδηγός αγώνων

3) Καιταντζής Γιώργος οδηγός αγώνων

4) Χαλιβελάκης Εμμανουήλ ) οδηγός αγώνων

5) Παπαδόπουλος Γιάννης Μάριος (Δημοσιογράφος ΟΤΕ ΤV – Car & drive)

6) Φωτεινέλης Στράτος (Εκφωνητής Αγώνων - Radio κανάλι 1 Πειραιά – Αttika TV)

7) Κύρτσος Χρήστος (Εκδότης Free Sunday)

8) Πασαλής Νίκος (Πρόεδρος Startline Διοργανωτής Circuit Μαριτσών)

9) Μουζούκης Μιχάλης (Πρόεδρος Συλλόγου ΙΣτορικών Αυτοκινήτων)

10) Διακάκης Μανώλης (Πρόεδρος ΦΙΜΑ Διοργανωτής Drift)

11) Κουφός Γιάννης (Πρόεδρος ΣΥΜΑΡ- Συνδιοργανωτής Circuit Μαριτσών Drift)

12) Παπανικήτας Μανώλης (Σκηνοθέτης ΕΡΤ)

13) Βαλυράκης Σήφης (πρώην Υπουργός)

14) Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη (Ζωγράφος)

15) Θανάσης Παπαθεοδώρου (Αρχιτέκτων Μηχανικός –CEO DIELPISFORMULA1 )

16) Ελένη Δημητροπούλου (Αρχιτέκτων Μηχανικός – Γενική Γραμματέας Διέλπις)

17) Γιώργος Πουσσαίος (πρ. Δήμαρχος Ίου – πρ. Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου-πρ. Γενικός Γραμματέας Υπ. Τουρισμού)

IMG 20180320 135322

Στην αίθουσα του δημοτικού στυμβουλίου Ρόδου πραγματοποίθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου παρουσίασης των τριών αγώνων αυτοκινήτου που θα διεξαχθούν στην Ρόδο μέσα στον μήνα Μάιο. Στο πλαίσιο αυτών μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο βετεράνος οδηγός αυτοκινήτων πρωταθλητής μας Ανδρέας Χαλκιόπουλος ο οποίος όταν του ζητήθηκε από τον κ. Στράτο Φωτεινέλη που ήταν και ο προεδρεύων της συζήτησης, ο ρόδιος οδηγός ήταν συγκλονιστικός και τα όσα είπε  άφησαν άφωνους τους παρευρισκομένους στην αίθουσα. Η εμπειρία του σίγουρα αποτελεί πυξίδα για να πραγματοποιηθούν στο νησί μας αυτοί οι αγώνες. 

DSC00645

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η ομάδα του Ευαγόρα Ρόδου γιόρτασε τα 35 χρόνια από την ίδρυσή της. Στο εστιατόριο Πολλωνιάτισα η διοίκηση του συλλόγου τίμησε παλαιούς παράγοντες αλλά και ποδοσφαιριστές που τίμησαν την φανέλα και την ιστορία του συλλόγου. Παρακολουθείστε το αναλυτικό ρεπορταζ της εκδήλωσης. 

AWARDS 2017a 1

Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιούνται τα Αθλητικά Βραβεία Ρόδου. Και πάλι θα βραβευτούν οι μεταλλιούχοι αθλητές αλλα και ομάδες που διακρίθηκαν στην περασμενη αθλητική περίοδο. Σε αυτή την προσπάθεια μεγάλη βοήθεια πάντα υπάρχει από τον Δήμο Ρόδου , ενώ την εκδήλωση στήριξε θερμα η ΔΕΡΜ ΑΕ την οποία και ευχαριστούν οι διοργανωτές , όπως και τον πρόεδρο της κ. Κακούλη Γεώργιο με το υπολοιπο διοικητικό συμβούλιο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στ Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. και αναμένεται να κατακλυσθεί από αθλητές αλλά και από φίλους και συγγενείς των παιδιών που θα βραβευτούν. Η ηθική αυτή επιβράβευση δίνει το δικαίωμα σε αυτα τα παιδιά να συυνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους για περισσότερες διακρίσεις και περισσότερα μετάλλια στα αθλήματά τους. Παρακάτω σας παραθέτουμε και την σχετική λίστα των ονομάτων .

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2017…..

Πρόσωπα

Γλυνός Στέλιος, Μίμης Παπαγεωργίου, Μανόλης Ηλιάδης, Μανόλης Τσουκαλάς, Χρήστος Ηλιακίδης, Γιάννης Τ. Καμπούρης, Βασίλης Δημητρακόπουλος,Δημήτρης Δημητρίου, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Ομάδα εφοριακών Δωδεκανήσου,  Νίκος Σαββαίδης,  Χρήστος Μυστιλιάδης, Μανίκαρος Παντελής, Νεκτάριος Πολίτης, Νικήτας Ριζόπουλος, Ρηνιού Στέλιος, Γιάννης Τριανταφύλλου, Φραγκάκης Άγγελος, Κυπραίος Θεοδόσης, Κελέσογλου Σουκρής, Μιχάλης Μάχλης, Παπαδημήτρης Λευτέρης,  Γιάννης Μαλλιάκας, Γιώργος Σιφωνιός, Διακονικολάου Γιάννης, Καραντάνης ,Γιάννης, Εγγλέζος Γιάννης, Νίκος Κιόττου,  Τασος Μανολας(πυγμαχία)

Μπάσκετ

Γιάννης Γεωργαλλής , Γιάννης Χατζηλαζάρου,   Γ.Σ. Δωδεκάνησος , Α Ε Καλλιθέα

Ποδόσφαιρο

Διαγόρας,(άνοδος Γ εθνική ) Ανδρέας Σταύρου, ΑΣ Ρόδος, (εφηβικό), Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου,  Μανόλης Μίαρης (διαιτησία),Πόπη Καλτέκη, ΑΣΤΙΡ, Μικτές ΕΠΣΔ

Βόλεϊ

Ροδίων Άθλησις

Βετεράνοι Στίβου

Μάγδα Ροιλίδου

Μαχητικές Τέχνες,

Αθλητες ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΡΟΔΟΥ ειχαν τις εξης επιτυχιες το 2017.

Σεϊτης Μανος , 1η θεση στο πανευρωπαϊκο τουρνουα Kyokushin Karate "Austrian Open", κατηγορια +80 κιλων,  τον Απριλιο στην Βιεννη. 

Παπαβασιλειου Νικος, 3η θεση στο πανευρωπαϊκο τουρνουα Kyokushin Karate "Austrian Open" , κατηγορια -80 κιλων, τον Απριλιο στην Βιεννη. 

Παπανικολάου Ηλίας , 3η θεση στο πανευρωπαϊκο τουρνουα Kyokushin Karate "Austrian Open", κατηγορια +80 κιλων,  τον Απριλιο στην Βιεννη. 

Αρμπουνιώτη Σεβαστή, 1η θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα Shinkyokushin Karate, κατηγορια Νεανιδων -55 κιλων, τον Μαιο στον Βολο.

Μπογδάνης Φλώρης, 1η θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα Shinkyokushin Karate, κατηγορια Ανδρων -85 κιλων, τον Μαιο στον Βολο.

Φτάκλας Τάσος, 1η θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα Shinkyokushin Karate, κατηγορια Ανδρων +85 κιλων, τον Μαιο στον Βολο.

Σεϊτης Δημητρης, 3η θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα Shinkyokushin Karate, κατηγορια Ανδρων -85 κιλων, τον Μαιο στον Βολο.

Ταχερ Σωκρατης, 3η θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα Shinkyokushin Karate, κατηγορια Ανδρων -75 κιλων, τον Μαιο στον Βολο.

Μπακύρτσης Γιωργος, 3η θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα Shinkyokushin Karate, κατηγορια Ανδρων -85 κιλων, τον Μαιο στον Βολο.

Καλουδης Λουκας, 3η θεση στο πανελληνιο πρωταθλημα Shinkyokushin Karate, κατηγορια Ανδρων +85 κιλων, τον Μαιο στον Βολο

Λούκαρης Άγγελος : 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo παίδων τον Νοέμβριο στα Άνω Λιοσια-Αθήνα.

Σχολή Ζόγκα …Βλαχου μάγδα 1η θέση με ορους low kick στα - 70 kg και 2η θέση με όρους Κ1 Κατσίλλης Θεόδωρος 1η θέση με ορους Κ1 στα - 75 kg, Μουλιάτης Νικόλαος 2η θέση με όρους Κ1 στα - 75 kg, Διαγόρας Μουστάκας 3η θέση με όρους Κ1 στα - 71Kg, και τέλος Ευχετζής Γιάννης 3η θέση με όρους low kick στα - 63,5Kg

Σχολή Καζαντζόγλου Κωνσταντινος Ισκας 3η θεση στο πανελληνιο κυπελλο Βολαρης εως 73 κιλα και Μπρατιτσης Παναγιωτης παλι 3η θεση εως 78 κιλα κατηγορια εφηβων και οι δυο.

Rhodes Nights BJJ ACADEMY , Παππάς Αντώνης 1θέση στην Ρώμη ανοικτό πρωτάθλημα 1η θέση Φιλιππίνες, 3η θέση Μανιλα open, Μήτσης Γιώργος 3η θεση ΒJJ, Λαγουδάκης Παναγ. 2η θέση πανελλήνιο ΒJJ, 3Η Θέση Λονδίνο , Παπαστεργίου Χρήστος 2η θέση θέση no gi, Φλεβαράς Ιωάννης 2η θέση πανελλήνιο no gi, 2η θέση Λονδίνο και 3η θέση all star cup , Ευστρατίου Ιωάννης 2η θέση Κοκονόζης Μιχαήλ 3η θέση Ρώμη οπεν, Σαββάτης Στέργος 3η θέση πανελλήνιο πρωταθλημα BJJ , Τσαμπανάκης Κωνσταντίνος 2η θέση Πανελλήνιο πρωτάθλημα BJJ , Γιακουμής Χαράλαμπος 2η θέση all star cup , Καρίκης Βασίλης 2η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα, Ρούσος Βασίλης 3η θέση  πρωτάθλημα Βjj. Ιατρίδης Στέργος 1η θέση πανελλήνιο no gi, 2η θέση all star cup , Μεντεσίδου Ξανθή 3η θέση πανελλή νιο πρωτάθλημα BJJ , Βάσω Φλώρου 1η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα BJJ, Πότσου Ευαγγελία 2η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα BJJ , 2η θέση πανελλήνιο οπεν, Χατζηνικόλας Νίκος 3η θέση Λονδίνο gi, 3η θέση no gi,  3η θέση New York open, 2θέση Μανχάτταν , Χατζηβασιλείου Κώστας 1η θέση  Νέα Υόρκη , 1η θέση πανελλήνιο gi, nogi open. Γιακουμη Χαραλαμπο χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Σχολή Μιλτου Τσιριγωτάκη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  2017  ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

INTRIZAIKATERINA              -15  ΕΤΩΝ      - 50 ΚΙΛΑ      FIGTHING   2η  ΘΕΣΗ      ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -15  ΕΤΩΝ  - 37 ΚΙΛΑ    FIGTHING5η ΘΕΣΗ

INTRIZAI ALNTA-15  ΕΤΩΝ -44  ΚΙΛΑ    FIGTHING5η ΘΕΣΗ

ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  -15  ΕΤΩΝ  - 66 ΚΙΛΑ      FIGTHING 7η ΘΕΣΗ

INTRIZAIALNTA -15  ΕΤΩΝ -44  ΚΙΛΑ      ΝΕWAZA7η ΘΕΣΗ

INTRIZAI  KATERINA  -15  ΕΤΩΝ  - 50 ΚΙΛΑ      ΝΕWAZA     7ηΘΕΣΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ   -18 , -21 ετων, ΑΘΗΝΑ 2017.

Ο ΝΑΚΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  [5ος ΝΕWAZA]

ΜΑΥΡΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ  [5ος ΝΕWAZA],

 ΚΑΠΑΙ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ. [5η θεση ]

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ 2017

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΧΑΛΚΙΝΟ [3ηθεση]
ΡΕΓΚΛΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΚΙΝΟ  [3ηθεση]
ΜΑΝΤΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ,
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ,
ΛΙΑΜΗ ΣΕΒΑ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ,
ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ,
ΜΑΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017  ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ   -21  ΕΤΩΝ     +94  ΚΙΛΑ      FIGTHING   2η  ΘΕΣΗ      ΑΣΗΜΕΝΙΟ

KAPAJKLAUDJO                   -18 ΕΤΩΝ       -55 ΚΙΛΑ      FIGTHING    2η  ΘΕΣΗ     ΑΣΗΜΕΝΙΟ 

KAPAJ   KLAUDJO                   -18 ΕΤΩΝ       -55 ΚΙΛΑ     ΝΕWAZA       2η ΘΕΣΗ      ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ                 -21 ΕΤΩΝ        -69 ΚΙΛΑ     FIGTHING      3η  ΘΕΣΗ      ΧΑΛΚΙΝΟ

JU-JITSU  ΙΑΛΥΣΟΥ

Πανελλήνιοι  αγώνες  ju-jitsu  που έγιναν  στις  21 – 22   και 28 – 29 Ιανουαρίου 2017 στο  Ολυμπιακό κέντρο πάλης στα  Άνω Λιόσια. ο «ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ» με προπονητή  τον  Μ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗ

ΗΛΙΚΙΑ ΘΕΣΗ
[-18    -21   +21]  
JU-JITSU [DUO]  
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥΚΥΡΙΑΚΗ   3
ΚΑΠΑΙ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ 3
   
 JU-JITSU [FIGHTING]  
ΚΑΠΑΙ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ 2
ΠΟΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  2
ΤΣΑΒΑΡΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ 2
ΜΑΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3
 ΜΠΕΚΡΗ ΑΝΝΑ 3
ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3
 ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 3
   
 JU-JITSU [NEWAZA]  
ΚΑΠΑΙ ΚΛΑΟΥΝΤΙΟ 1
 ΦΛΩΡΟΥ  ΒΑΣΩ 1
ΜΑΝΤΑΛΗ ΜΑΡΙΝΑ 3
   
 

ΗΛΙΚΙΑ

 
[ -12    -15 ]  
 JU-JITSU [FIGHTING]  
 ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΧ 1
 ΙΝΤΡΙΖΑΙ    ΑΛΝΤΑ 1
 ΙΝΤΡΙΖΑΙ    ΚΑΤΕΡΙΝΑ 3
   
 JU-JITSU [NEWAZA]  
 ΙΝΤΡΙΖΑΙ    ΕΡΙ 1
 ΙΝΤΡΙΖΑΙ     ΚΑΤΕΡΙΝΑ 1
 ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣ   ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΧ 3
 ΙΝΤΡΙΖΑΙ    ΑΛΝΤΑ 3
 ΜΑΚΕΝΤΟΥΔΗΣ   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3
 
   
   
   

Πυγμαχία

Βαγιος Στατιου χαλκινο στο πρωταθλημα παιδων 2017/

Αλεξανδρος Φάρρελ χρυσό στην πανεπιστημιάδα Μεγαλης βρετανιας 2017

Αλεξανδρος Μαρίνος κυπελλούχος στο τουρνουά της ΑΕΚ κατηγορια 91 κιλα

 Ευστάθιος Αντωνάς πρόκριση στα επαγγελματικά της ΕΟΠ,

Αντωνάς Σταμάτης , χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Α .

Τζούντο

 Α.Σ. Φλόγα, Τζελάι Ανίτα - (3ή Θέση στην Κατηγορία -48kg Κορασίδων Α΄ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο 2017) 

ΑΣ Ζυγός Ρόδου1-- ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ...ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤ. ΠΑΙΔΩΝ ,ΑΘΗΝΑ 3οs (ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤ.)

2-- ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ...ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡ. ΚΑΛΠΑΚΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 3η , χαλκ.

3-- ΑΞΙΟΤΙΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ Δ.Τ.ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ , ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 3η

 4-- ΠΑΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.Τ.OLYMPIONIKIS CUP 3os (ΠΑΠΠΟΥ).

Σωματική Διάπλαση

Βούλα Γκασιάμη 1η θέση WABBA,

 Γιάννης Μάγκος 3os Mr Universe,  

Φωτης Χατζηγεωργίου WABBA 1η θέση γενικής βαθμολογίας ,

Kettlebell

Φωτεινη Τσεκκα

1)Παγκοσμιο Giveroy sport federation long cycle 2θεση παγκοσμιο (Εθνικη Ελλαδος)

2)iklf 10min long cycle 1θεση κατηγορια 60-70 κιλα

3) ημιμαραθωνιο (30ωρα)ikmf long cycle 1θεση κατηγορια 60-70

4)1θεση μαραθωνιο (μια ωρα) long cycle  πρωτη γυναικα στην Ελλαδα 

5) 2θεση αρση θανατου με Ελληνικο Σωματειο Δυναμικοθ Τριαθλου κατηγορια 60-70 κιλα

Μαριεττα Νιτα

1) 1θεση se 3 ημιμαραθωνιους ikmf στην κατηγορια κατω των 60κιλων (καταταξη 5 στον κοσμο)

2) 2θεση iklf long cycle κατηγορια κατω των 60κιλων

3)1θεση αρση θανατου με Ελληνικο Σωματειο Δυναμικοθ Τριαθλου κατηγορια κατω των 60κιλων

Σκοποβολή

Κώστας Χαλκιόπουλος, Καβουκλής

ΑΣΙΑΘ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΑΣΙΑΘΡ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ranking List Νήσων Αιγαίου ORC από 1/1/2017 έως 31/12/2017

Κατηγορία ORC

1η θέση ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ – κυβ. Νίκος Κουμνάκης

2η θέση Estella – κυβ. Σωτήρης Κατσαράς

3η θέση DAS-BOOT – κυβ. Σταματάς Δημήτρης

------------------------------------------------------

ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Κατάταξη στο Ιστιοπλοϊκό Πρωτάθλημα ΑΣΙΑΘΡ 2017

ΚΛΑΣΗ Α

1η θεση – ESTELLA – κυβ. Σωτήρης Κατσαράς

2η θέση BLUE SHARK – κυβ. Τάσος Φώτης & Μανώλης Σπυρίδης

3η θέση – ΑΠΟΛΛΩΝ – κυβ. Σωτήρης Τσιμέτας

ΚΛΑΣΗ Β

1η θέση – ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ – κυβ. Νίκος Κουμνάκης

2η θέση - ΚΑΛΗΜΕΡΑ – κυβ. Λευτέρης Κουμπιαδης

3η θέση – ΑΛΟΥΣΤΙΝΑ – κυβ. Αντώνης Βογιατζής

ΡΟΤΑ Οι Γιατροί του Ταξιδεύω και Προσφέρω

ΠΑΤΜΟΣ 2017

ΜΠΟΥΡΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΛΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 
ΡΟΥΣΣΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ω.Ρ.Λ.
ΛΕΝΤΗ ΑΝΝΑ  ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ 
ΜΠΑΡΙΑΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ  ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ 
ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΕΡΙΟΔΟΝTΟΛΟΓΟΣ 
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ 2017

 

ΝΟΜΙΚΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
ΜΠΟΥΡΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΛΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ 
ΧΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΠΙΖΗΜΟΛΑ ΜΑΡΙΑ  ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΣΚΟΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ
ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ
ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
ΤΟΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ 
ΧΑΤΖΗΜΑΛΩΝΑΣ ΜΑΝΟΣ  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ 

"Ταξιδεύω & Προσφέρω" Ονόματα Κυβερνητών στα  δύο ταξίδια  το 2017 σε Καστελόριζο και Πάτμο.

Θεουλάκης Σοφοκλής Χρήστος Αγόρος Χιώτης Ιωάννης Τσιρακάκης Σπύρος Κωστάκης Νίκος Τασούλης Γιώργος Μπουρνής Μπάμπης Στέφανος Τόλιος Χατζηβασιλης Νίκος Μαρινάκης Γιώργος Σιφωνιός Μιχάλης Χατζαντωνης Μιχάλης Χατζηαντωνίου Νίκος

ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΟΡ, Ροδίων Αθλησις,

Μηχανοκίνητα Σπορ

Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης ,Λεντάκης Νίκος 1η θέση Ντράγκστερ INDEX 11, Τσίκκης Δημήτρης Νικητής αγώνα Αυστραλίας, Μανουσάκης Μιχάλης 1ος κατ. Pro z,

  Ίκαρος Καλυθιών, Νίκος Λυρίου, Τσαρνάς Άρης, Κώστας Τσουρουνάκης

Ποδηλασία

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΡΟΔΟΥ: ΤΣΑΒΑΡΗ ΕΛΕΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΜΟ-ΠΙΣΤΑ-             

ΤΡΙΟΜΜΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΡΟΜΟΥ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ-

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 3ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ 200m. sprint-

ΝΙΚΗΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΤΩΥΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΑ.

Ματίνα Κούρου πανελλήνιο πρωταθλημα πίστας Ροδήλιος

 

Γράψproτε ένα μήνυμα...

Στίβος

31ο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου 18-19/2 ΣΕΦ 2η θέση Μαρία Πιννή (Υγεία Ρόδου) 8''42 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20, Κωνσταντινούπολη (12/2) 2η θέση 5,00 μ. Δημήτρης Καραγιάννης επί κοντώ (Αγες Κάμειρος) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, Κατερίνη (8-9/7) 3η θέση ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 4.90 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, Τρίκαλα (24-25/6) 3η θέση ΠΑΘΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΙΚΟΝΤΩ ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 4.30 μέτρα.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, Τρίκαλα (3/5) 1 ΡΕΜΠΟΥΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ, Πάτρα (17-18/6) 1. ΡΕΜΠΟΥΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ 1989 ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ 2009 16:54.28 2.

 ΠΙΝΝΗ ΜΑΡΙΑ 1990 ΑΟ ΡΟΔΟΥ Ε.Μ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ 14.01 Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, Πάτρα (3-4/5) 3η θέση ΜΠΑΛΛΑ ΝΤΕΝΙΣΑ ΑΓΕΣ Καμειρος 5:00.53 Διεθνής Συνάντηση ΕΛΛΑΣ-Κυπρος Παθιάκης Αλέξανδρος 2η Θέση 4,20μ επι κοντω ΑΓΕΣ Καμειρος, Ραφαέλλα Σπανουδάκη 2η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες

Ιππασία

Παντελής Σαλονικιός, Μαχραμάς Μανόλης , Ντουρουτλή Τόνια , Παππούλης Δημήτρης, Μαρία Παπουρδάνου

Τρίαθλον

Μόσχος Καντής, Νίκος Χατζηνικόλας

Τοξοβολία

Σάββας Κηπουρός, Παπαβραμιδης Κωνσταντίνος , Κουγιουμτζίδης Θεόδωρος

1111

Τη σύμβαση έργου για την προμήθεια πέντε σταθερών κερκίδων, στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας, υπέγραψε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, με τον ανάδοχο προμηθευτή, με στόχο την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου για την διεκδίκηση και φιλοξενία σημαντικών διεθνών διοργανώσεων, αθλημάτων που διεξάγονται σε κλειστούς χώρους, από το Δήμο Ρόδου.

Το έργο έχει τίτλο «Προμήθεια σταθερών κερκίδων στο κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας» συνολικού προϋπολογισμού 72,912 ευρώ και αφορά την προμήθεια πέντε ξεχωριστά εξεδρών που διακρίνονται όπως ακολούθως:

1) Δύο (2) σταθερές μεταλλικές κερκίδες, πέντε (5) σειρών, με συνολικά 328 πλαστικά καθίσματα.

2) Δύο (2) σταθερές μεταλλικές κερκίδες, τριών (3) σειρών με συνολικά 82 πλαστικά καθίσματα.

3) Μία σταθερή μεταλλική κερκίδα, τριών (3) σειρών με 12 πλαστικά καθίσματα.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου και βάσει των όρων της σύμβασης θα παραδοθεί σε διάστημα τριών μηνών, από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, αν και υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τον ανάδοχο, ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε διάστημα εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών. Η ολοκλήρωσή του έργου του αναμένεται να αυξήσει τη χωρητικότητα των καθήμενων, από οκτακόσιους είκοσι (820), στους χίλιους διακόσιους σαράντα δύο (1242) θεατές. Συνολικά θα τοποθετηθούν τετρακόσια είκοσι δύο (422) νέα καθίσματα.

Επιπρόσθετα κατ’ εντολή του Δημάρχου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, εκπονείται νέα μελέτη για την εκμετάλλευση των κενών χώρων και την τοποθέτηση νέων καθισμάτων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να αυξηθεί περισσότερο η χωρητικότητα του γηπέδου, ώστε να αποκτήσει τις προϋποθέσεις διεκδίκησης διεθνών διοργανώσεων και φιλοξενίας αγώνων ευρωπαϊκού επιπέδου.

Διαβάστε ακόμα

Web Analytics