Saturday 16 December 2017

athletic logo white

noname

milou

10 χρόνια παίζω εγώ στον παιδότοπο αυτό!!!
Άλλα τόσα να γενούνε, με αγάπη να ευχηθούμε!!!
Ελάτε να γιορτάσουμε, τούρτα να μοιράσουμε και τη διασκέδαση στα ύψη να την φτάσουμε!!
 
Milou
Seferi 1 , Rhodes, 85100 
22410 72700

Dimarxos

Τη σύμβαση έργου, για την έναρξη εργασιών αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών και αποκατάστασης του οδοστρώματος του παραλιακού δρόμου στη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής, υπέγραψε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2017 με τη μορφή του κατεπείγοντος, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία της Αντιδημάρχου Προγραμματισμού κας Βασιλικής Παπαδημητρίου –Ξεπαπαδάκη και των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων των Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού του Δήμου Ρόδου κ.κ Αλέκου Μπεκιάρη και Μαρίας Κολεζάκη.

Το έργο έχει τίτλο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων στη Δ.Κ Κρεμαστής» και αφορά την πρώτη παρέμβαση του Δήμου Ρόδου στην περιοχή, μέχρι τη λήψη άδειας από τα αρμόδια Υπουργεία και το Λιμεναρχείο, ώστε να επιτραπεί στο Δήμο Ρόδου, της δημιουργίας- κατασκευής, ήπιας μεθόδου προστασίας στο σύνολο της ακτής, μέσω του συστήματος προστασίας και ανάπλασης των Ακτών. Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου, συνολικού προϋπολογισμού 74,400 ευρώ. Ανάδοχος του έργου έχει αναδειχθεί η εταιρία: «Νίκος Βιοτεχνική Λατομική Τεχνική Α.Ε» με υποχρέωση να παραδώσει το έργο σε διάστημα εκατόν είκοσι (120) ημερών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Λόγω της αναγκαιότητας, ο κος Χατζηδιάκος ζήτησε, τόσο από τον εργολάβο όσο και από τον επιβλέποντας μηχανικό κο Νίκο Μεταξωτό, την άμεση επίσπευση των εργασιών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος Ρόδου, υπέγραψε τη δεύτερη κατά σειρά σύμβαση έργου με τίτλο, «Αποκατάσταση δρόμου περιοχής «Σαραντανιού» Δ.Κ Κοσκινού και άρσης επικινδυνότητας οδικού δικτύου Δ.Κ Αφάντου». Η τεχνική έκθεση του έργου προβλέπει , την αποκατάσταση των πρανών, μετά από φθορές που προκλήθηκαν από κατολίσθηση στην περιοχή, όπως και την αποκατάσταση της επιφάνειας του οδοστρώματος, αλλά και την κατασκευή στηθαίων ασφαλείας. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 105,000 ευρώ και η χρηματοδότηση γίνεται από ιδίους πόρους.

Επιπλέον το έργο περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση της γέφυρας (Πέρα ποταμού) που βρίσκεται από της οδού Π. Ράμου στην περιοχή Αφάντου και την κατασκευή νέου τοιχίου και την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων. Νέα κιγκλιδώματα, θα τοποθετηθούν επίσης, στο χώρο στάθμευσης του οικισμού Αφάντου, δίπλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, όπως και στον οικισμό της Τ.Κ Ψίνθου, λόγω επικινδυνότητας.

maori1

Οι φίλοι τoυ  αθλητισμού βρήκαν πλέον το δικό τους χώρο . Το μοναδικό Maori στην περιοχή του Ροδινιού δίνει την ευκαιρία για ενα καλό καφέ με όποιο σνακ επιθυμείτε βλέποντας αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή ότιδήποτε άλλο έχετε διάθεση να παρακολουθήσετε.

Ο Μερκούρης Μαθιός είναι ο οικοδεσπότης του χώρου ο οποίος ξέρει καλά να προσφέρει την καλύτερη φιλοξενία. Το Maori σας περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδι μαζί με την παρέα σας να σας ξεναγήσει στον κόσμο της διασκέδασης αλλά και της οικίας φιλοξενίας. Επισκεφτείτε το και θα εντυπωσιαστείτε από τον χώρο του , την εξυπηρέτηση , αλλά και πάνω από όλα από τις τιμές που συμβαδίζουν με την ...κρίση. Βρισκεται Κωνσταντινουπόλεως και Σόφιας 2 στο Ροδίνι. 

maori  

koumen

maori2

doy

Απίστευτη ταλαιπωρία υφίσταται  συνταξιούχος συμπολίτης μας ο οποίος από το 2015 έχει λαμβάνειν από την εφορία το ποσό των 700 ευρώ. Ο ίδιος χρωστάει στην εφορία μόλις 72 ευρώ αλλά το κράτος προσπαθεί να καθυστερήσει την επιστροφή φόρου όσο πιο πολύ χρειάζεται με στόχο να φαίνονται περισσότερα διαθέσιμα οχι μόνο εκείνου αλλά και άλλων επίσης που παιρνούν από την ίδια βάσανο. Όποτε ζήτησε να μιλήσει με την τοπική εφορία η απάντηση είναι ότι το σύστημα δεν έχει ανοίξει για να υποβληθεί η τροποποιητική δήλωση για να παρθούν τα χρήματα.

Αν είναι όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας να πάρει χρήματα η εφορία πιέζει τους πολίτες ακόμα και με κατασχέσεις ,αν έλθει η ώρα να επιστρέψει χρήματα βρίσκει χίλιαδες δικαιολογίες να καθυστερεί σε βάρος πάντα των πολιτών. O συγκεκριμένος συμπολίτης μας δήλωσε σχετικά 

¨Πολλές φορές έχω απευθυνθεί στην ΔΟΥ Ρόδου, σχετικά με την επιστροφή φόρου του 2015 και μας ενημερώνουν ότι ακόμη δεν έχει "ανοίξει" το σύστημα για να υποβάλλω τροποποιητική δήλωση ώστε να λάβω τα χρήματα. Αδυνατώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου προς την Εφορεία και συνέχεια γίνονται προσαυξήσεις.¨

pokkias

Ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος και ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και πρωτογενούς Τομέα κος Γιώργος Πόκκιας, συμμετείχαν στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας «King George» , με θέμα την «Αναβίωση και διεξαγωγή των αγώνων ταχύτητος του ελληνικού πρωταθλήματος», που διοργανώνει το αθλητικό σωματείο «DielpisFormula1» μέλος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ), σε συνεργασία με την εταιρία Start Line, με την αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Ρόδου, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του, τόσο στα οργανωτικά και διαδικαστικά ζητήματα όσο και στα θέματα ασφαλείας, για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, το διήμερο 28 και 29 Οκτωβρίου.

Παρουσία αρκετών φίλων και δημοσιογράφων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι διοργανωτές γνωστοποίησαν την πρόθεση «επανεκκίνησης» των ιστορικών αγώνων (Σιρκούι) στις πίστες των στρατιωτικών αεροδρομίων Ρόδου και Τατοΐου, μετά από σαράντα πέντε (45)και τριανταπέντε (35) χρόνια αντίστοιχα.

Το γεγονός χαρακτήρισε ως «πρόκληση για τους Ροδίτες λάτρεις του αυτοκινήτου και τη Ρόδο με τη μεγάλη παράδοση στους αγώνες ταχύτητας», ο δήμαρχος κος Φώτης Χατζηδιάκος, τονίζοντας τη σημασία του όρου «επανεκκίνηση, αλλά και την προσμονή των χιλιάδων φίλων του αθλήματος, να δουν και πάλι από κοντά τους αγώνες».

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της προσπάθειας που είχε ξεκινήσει πέρυσι για την αναβίωση του «Σιρκουί της Ρόδου» περιμετρικά των τειχών του Μεσαιωνικού Κάστρου, που όμως διάφορες συγκηρίες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του. Επειδή τον αγώνα είχε προγραμματίσει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος , ζητήθηκε να

παραχωρηθεί το αεροδρόμιο των Μαριτσών για να γίνει αγώνας, που εντάσσεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Δήμος Ρόδου μέσω των αγώνων ταχύτητας επιδιώκει τη διεθνή προβολή του νησιού, την ενίσχυση της τοπικής αγοράς με την προσέλκυση θεματικού τουρισμού, σε μία περίοδο χαμηλής κίνησης.

Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει:

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017: Διαδρομή επίδειξης αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων με αφετηρία την Πλατεία Δημαρχείου και τελικό προορισμό τη Λίνδο.

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017: 2ος Πανελλήνιος αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων στο στρατιωτικό Αεροδρόμιο Μαριτσών.

Ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αναμένεται να διεξαχθεί στις 8 Οκτωβρίου 2017, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου.

Διαβάστε ακόμα

Web Analytics