Tuesday 19 June 2018

athletic logo white

noname

 

 

EPO

Δεν μας φτάνουν τα τόσα προβλήματα αυτό μας έλειπε τώρα. Να ξαναδημιουργήσουν την Δ εθνική κατηγορία η οποία δεν βοήθησε σε καμμία των περιπτώσεων το Ελληνικο ποδόσφαιρο στην περιφέρεια. Ωστόσο διαφορετική άποψη έχουν στην ΕΠΣ Λασιθίου και προσπαθούν με πρόταση να αλλάξουν προς το ....χειρότερο τα δεδομένα στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Στην κατάθεση προτάσεων της προς την ΕΠΟ, ενόψει της Γ.Σ. που θα γίνει στις 29 Ιουνίου προέβη η ΕΠΣ Λασιθίου, η οποία μεταξύ άλλων ζητά την επαναφορά του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής με 10 ομίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνέχεια του με αριθ. πρωτ. 13450/27-4-2018 εγγράφου σας σχετικό με την Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της στην Αθήνα στις 29 Ιουνίου 2018 και κατ’ εφαρμογή του άρθρου 28 του κατά στατικού της ΕΠΟ υποβάλλουμε στην Γενική Συνέλευση σχετικές προτάσεις με επεξήγηση αυτών προκειμένου να συζητηθούν και να παρθούν αποφάσεις στη παραπάνω Γενική Συνέλευση για το θέμα αυτό.

Από την ημέρα πού αναλάβαμε τα καθήκοντα μας τώρα και δύο χρόνια στην ΕΠΣ Λασιθίου προσπαθούμε να κάνουμε μικρά αλλά σταθερά βήματα για να μπορέσουμε να βγάλουμε από την αφάνεια πού υπάρχει το Λασιθιώτικο Ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

Στην προσπάθεια μας αυτή ακούμε τα προβλήματα των Σωματείων μας και παρατηρούμε το οικονομικό θέμα πού αντιμετωπίζουν όλα τα Σωματεία του Νομού μας και κυρίως αυτά πού πρωτοστατούν τα τελευταία χρόνια στην Α’ κατηγορία του τοπικού.

Πώς θα αναβαθμισθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού η κρίση και η κατάσταση πού βρίσκεται η χώρα μας δεν βοηθάει τα Σωματεία να βρουν χρήματα πού να αντεπεξέλθουν στις μετακινήσεις εκτός Κρήτης.

Προτάσεις μας είναι:

1) Να επαναλειτουργήσει το Περιφερειακό Πρωτάθλημα όπως παλαιότερα σε δέκα (10) ομίλους στο οποίο θα αγωνίζονται αρκετοί μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές έτσι και η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου θα είναι πολύ καλύτερη και τα οικονομικά έξοδα λιγότερα και σε γενικές γραμμές θα είναι ένα καλό «Σχολείο» σε νέα παιδιά αλλά και σε εμπειρίες στους διαιτητές.

Επίσης έτσι όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Χώρας θα αντιπροσωπεύονται και οι φίλαθλοι θα μπορούν να βλέπουν και ομάδες από άλλες Ενώσεις στα γήπεδα τους.

Οι πρωταθλητές των ομίλων ύστερα από αγώνες κατάταξης θα ανέρχονται τέσσερεις (δύο σε κάθε όμιλο) στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η Γ’ Εθνική Κατηγορία να γίνει και πάλι σε δύο ομίλους (Βορρά και Νότος) από όπου θα ανέρχονται στη Football League οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

2) Πιστεύουμε ότι με την παραπάνω αλλαγή θα δώσετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα θα μπορούν τα Σωματεία να καλύψουν τα έξοδα τους οι διαιτητές θα έχουν περισσότερους αγώνες στο ενεργητικό τους και ο κόσμος θα παρακολουθεί κάθε χρόνο στο Νομό του έστω και ένα Σωματείο του Νομού του σε Εθνικές Κατηγορίες.

3) Οι οικονομικές ενισχύσεις καλό θα είναι να δίνονται τακτικότερα προς τις Ενώσεις αφού το οικονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα επιβίωσης του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και φυσικά των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Χώρας.

Ευελπιστούμε στην υλοποίηση της παραπάνω πρόταση μας και περιμένουμε την απάντηση σας».

penthos 2

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ρόδου "Η Κακία Σκάλα" στο άκουσμα του χαμού του πατέρα του πρώην προέδρου του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ, Θωμά (Μάκη) Ντουρουτλή, νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά συλλυπητήρια σ’αυτόν και τους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Επίσης ο Σύνδεσμος αποφάσισε τα εξής: 1. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συνδέσμου στην εξώδιο ακολουθία και να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπώντος. 2. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του εκλιπώντος. Σ.Φ.Ρ. «Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ»

614105

 

Μετα από το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Κακιάς Σκάλας της Ρόδου ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα

Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ για να ΜΕΙΝΕΙ και θα ΜΕΙΝΕΙ αποδεικνύοντάς το σε κάθε της βήμα και με κάθε επισημότητα από εδώ και πέρα! Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας, όπου και λήφθησαν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις μελλοντικές του ενέργειες και δράσεις, οι οποίες θα γίνονται γνωστές εν καιρώ. Χωρίς αμφιβολία, το σημαντικότερο βήμα ήταν τα εγκαίνια τήρησης Βιβλίου Μελών και η εγγραφή των πρώτων μελών στα μητρώα του Συνδέσμου μας, γεγονός που αποτελεί και την αφετηρία για την γιγάντωσή του! Από εδώ και στο εξής ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι να ξανακάνουμε την ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ το φόβητρο των αντιπάλων των προηγούμενων χρόνων, και την έδρα μας ένα ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ! Δύναμη της ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ ήταν, είναι και θα είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΝΗΣΙ! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ήρθε η ώρα για αποδείξεις! ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ! ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ! Για εγγραφή νέων μελών πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6947 945400 Γιώργος Καραμαρίας Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ "Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ"

 

122

Αστραψε και βρόντηξε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για την ομάδα της Ρόδου. Ιδιαίτερα δε στον τεχνικό διευθυντή Σάκη Ναλμπάντη η ποινή που του επιβλήθηκε ίσως είναι από τις μεγαλύτερες που έχου μπει σε ποδοσφαιρικό παράγοντα σε ομάδα Γ εθνικής. Και όλα αυτά για όσα έγραψε ο ανεκδιήγητος διαιτητής Φωτιάδης στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της Ρόδου με τον Εθνικό όπου ο συγκεκριμένος ρέφερυ είχε κάνει τα " ρεστιτάλ διαιτησίας ". Ο νοών νοείτο φυσικά. Ο Φωτιάδης ο οποίος ολοκλήρωσε το έγκλημα που έκανε σε βάρος της Ρόδου με το να αναγράψει διάφορες υπερβολές με αποτέλεσμα να βγει πολύ σκληρή τιμωρία. Αναλυτικά η απόφαση είναι η ακόλουθη. 

Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία ΑΣ Ρόδος α) χρηματική ποινής ύψους τριακοσίων (300) ευρώ, και β) ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές. Επιβάλλει στον Αθανάσιο Ναλμπάντη, εκπρόσωπο της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου ΑΣ Ρόδος, α) συνολική χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων τετρακοσίων δεκαεπτά ευρώ (10.417 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον το σωματείο Α.Σ. Ρόδος, β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και γ) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα σαράντα δύο (42) μηνών για πειθαρχικές παραβάσεις που τελέσθηκαν στις 01/04/2018 κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Σ. Ρόδος-Εθνικός ΟΦΠΦ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 6ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας 2017-2018. Η Ρόδος θα κάνει έφεση για τις ποινές που τις επιβλήθηκαν. 

Pelagia Karanikola IMG 0413

Σε σημαντική συνεργασία προχώρησε το ευρωπαϊκό Ταεκβοντό, καθώς υπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και της Kukkiwon,  πριν από λίγες ημέρες (17/3/2018). Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Σάκης Πραγαλός και ο Πρόεδρος της Κukkiwon Oh HYUNDEUK παρευρέθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας στην Αθήνα για την τελετή υπογραφής.

Η Κukkiwon, γνωστή ως έδρα του παγκόσμιου Ταεκβοντό, αποτελεί σπίτι της παγκόσμιας ακαδημίας ταεκβοντό, καθώς είναι ο αποκλειστικός κυβερνητικός φορέας του αθλήματος παγκοσμίως, ο οποίος έχει ιδρυθεί και δραστηριοποιείται με έδρα τη Σεούλ και είναι υπεύθυνη για την έκδοση και διανομή όλων των πτυχίων και πιστοποιητικών του Ταεκβοντό.

Η συμφωνία υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας σε θέματα ανάπτυξης του αθλήματος μέσω προγραμμάτων κοινής συμμετοχής ανάμεσα στην Κukkiwonκαι την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό, συμπεριλαμβανομένων της πιστοποίησης Poom/Dan, επιπλέον εκπαιδευτικών ενεργειών, καθώς και διαγωνισμών ή/και διοργανώσεων Ταεκβοντό.

«Για πρώτη φορά υπογράφεται Σύμφωνο Συνεργασίας με την Kukkiwonεκτός συνόρων της Ν. Κορέας. Μέσω αυτής της συνεργασίας όλα τα διπλώματα και πιστοποιήσεις της Kukkiwonθα εκδίδονται κατευθείαν από την Ευρώπη, καθώς μεταξύ άλλων θα ενισχυθούν οι διοργανώσεις Ταεκβοντό σε ένα κοινό πλαίσιο αμοιβαίας υποστήριξης και συμμετοχής», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Ο Πρόεδρος της ΚukkiwonOh HYUNDEUKανέφερε: Το Ολυμπιακό Ταεκβοντό έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται ως άθλημα από το 2000 με την ένταξή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ. Ως Kukkiwonθέλουμε να προωθήσουμε το άθλημα πέρα από την Ολυμπιακή του ταυτότητα, προσεγγίζοντας το ολιστικά ως πολεμική τέχνη με υψηλό επίπεδο τεχνικής. Αυτό το Σύμφωνο Συνεργασίας θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του αθλήματος με κεντρικό άξονα τις ρίζες και την αυθεντικότητά του στην Ευρώπη και ελπίζω πως θα αποτελέσει ευκαιρία εκτενών συνεργασιών μεταξύ της Kukkiwonκαι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.»

Ένα μέρος δείγματος της βαρύτητας του αθλήματος στην Ευρώπη είναι πως δύο από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ταεκβοντό θα πραγματοποιηθούν φέτος στην χώρα μας. Πρόκειται για το WorldTaekwondoPresidentsCupEurope 2018 , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25-29 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης. Με συνολικά 3.000 συμμετέχοντες και αναμένοντας ένα ακόμα μεγαλύτερο αριθμό αφίξεων στην Αθήνα, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά ταεκβοντό παγκοσμίως.

Επίσης, στις 25-28 Απριλίου πραγματοποιείται για 2η φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TaekwondoBeachστη Ρόδο, σε συνδιοργανώση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, το οποίoθα μεταδοθεί από το Ολυμπιακό κανάλι καθώς και από την ΕBU.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Μιχάλης Φυσεντζίδης τόνισε: «Το παρόν Σύμφωνο Συνεργασίας, καθώς και οι υψηλού επιπέδου διοργανώσεις ανά την Ευρώπη, είναι ένα σημαντικό μέρος του στόχου μας για την ανάπτυξη του ταεκβοντό. Οι δράσεις που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με κύριο μέλημα την προώθηση του αθλήματος, έχουν ήδη αρχίσει να αποφέρουν καρπούς, καθώς οι δύο αυτές διοργανώσεις που φιλοξενούνται φέτος στην Ελλάδα αποτελούν πλέον φάρο του παγκόσμιου ταεκβοντό.»

Διαβάστε ακόμα

Web Analytics