Wednesday 23 August 2017

athletic logo white

IEK Artium

noname

 

 diakof 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων του Νέου Ενωσιακού Γηπέδου «Κλεόβουλος  Χατζηγεωργίου» στις 18 Ιουνίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00. Τα εγκαίνια έγιναν από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη Παναγιώτη και τον Αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος στο EURO 2004, κ. Καραγκούνη Γιώργο, σε μια λαμπερή βραδιά στην οποία παρευρέθησαν οι επίσημες αρχές του νησιού, οι συμμετέχοντες στη Σχολή Προπονητών UEFA PRO (β’ Φάση) μαζί με τους εκπαιδευτές τους, τα Σωματεία της Δύναμης της Ένωσης, Παράγοντες, Αθλητές, Προπονητές, Διαιτητές, Παρατηρητές και το φίλαθλο κοινό της Δωδεκανήσου.

Προηγουμένως  οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΥΚΛΗΣ-Ο.Α. ΚΩ, Πρωταθλήτριες ομάδες στο Παιδικό Πρωτάθλημα Περιόδου 2016-2017, όμιλος Ρόδου και όμιλος Νήσων. Στους αθλητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από τους Καραγκούνη Γ., Τσιάρτα Β., Αμανατίδη Ι, Γκούμα Ι.

Ακολούθησε η   απονομή Κυπέλλου Ήθους στα Σωματεία «ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ» και «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΡΟΔΟΥ», για την Αγωνιστική Περίοδο 2016-2017.

Ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης κ. Παυλίδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση των εγκαινίων και ανέγνωσε το Πρακτικό της Συνεδρίασης της  Ε.Ε. της ΕΠΣΔ για την απόφαση ονοματοδοσίας του Γηπέδου. Τιμής ένεκεν, απονεμήθηκε πλακέτα στην οικογένεια του αείμνηστου Κλεόβουλου Χατζηγεωργίου, την οποία παρέλαβε η κόρη του Νικολέτα Χατζηγεωργίου .

Τον αγιασμό του Ενωσιακού Γηπέδου τέλεσε ο  Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας.

Ακολούθησε η ομιλία  του Πρόεδρου της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη, ο οποίος ανέφερε το ιστορικό, από την έμπνευση έως την υλοποίηση του έργου.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν  ο Βοηθός Προπονητή Εθνικής Ελλάδος κ. Τσάνας και ο Αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος  στο EURO 2004 κ. Καραγκούνης.

Στη συνέχεια, τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Ε., με αναμνηστικές πλακέτες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην αποπεράτωση  του έργου, ο Περιφερειάρχης Νοτίου  Αιγαίου κ. Χατζημάρκος Γεώργιος, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Χατζηδιάκος Φώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Ζαννετίδης Φιλήμονας, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μπαριανάκης Μιχαήλ, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Κυριαζής Στέφανος, ο Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΡ κ. Καρατζιάς Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κοσκινού κ. Μανώλαγκας Νικόλαος, η ΑΝ.ΔΩ, η εταιρία Blue Star Ferries και ως Μέγας Χορηγός, οι κύριοι Μανωλάς Βασίλειος και Σεβαστάκης Νικόλαος και ο κ. Ντοκοούπιλ Αθλητικογράφος που συντόνισε την όλη βραδιά.

Στις τοποθετήσεις τους, εξήραν τις προσπάθειες που κατέβαλε η ΕΠΣΔ για την αποπεράτωση του Γηπέδου, το οποίο αποκάλεσαν στολίδι για τον τόπο και τον Δωδεκανησιακό Αθλητισμό και όλοι οι φορείς αναφέρθηκαν στο δύσκολο έργο που είχαν να αντιμετώπισουν από την πλευρά τους, προκειμένου το Νέο Ενωσιακό Γηπεδο,  να ολοκληρωθεί και σήμερα να έχουμε τη χαρά και την ηθική ικανοποίηση να βλέπουμε τους κόπους να ανταμοίβονται.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ με αφορμή την τελετή εγκαινίων του Νέου Ενωσιακού Γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» ευχαριστούν όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την μεγάλη στιγμή για το Ερασιτεχνικό Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι το επιστέγασμα της αρμονικής συνεργασίας πολλών φορέων και ατόμων και της δημιουργικής φαντασίας, επιμονής και σκληρής δουλειάς της  Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, προεξάρχοντος του Προέδρου αυτής. Ευχαριστούμε όλους τους επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι με τις δηλώσεις τους επεσήμαναν το αυτονόητο -ότι κάτι πολύ δημιουργικό κινείται στο χώρο του ερασιτεχνικού Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Επιτέλους τα έργα μιλούν, εμείς απλά συνεχίζουμε …….σεβόμενοι την ιστορία μας προσηλωμένοι στις αρχές μας -καλορίζικο το νέο Ενωσιακό.

Να ευχαριστήσουμε τα δύο σωματεία «ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ» και «Ο.Α. ΚΩ» που ομόρφυναν με την παρουσία τους τη γιορτή των εγκαινίων καθώς και τους Διαιτητές του αγώνα.

Κλείνοντας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της βραδιάς των εγκαινίων: ΒΑΠ Κουγιός Α.Β.Ε.Ε., Αυγουστίνος, Φούρνοι Νικολή, Παπακωνσταντίνου Εμμανουήλ-χωματουργικές εργασίες, Πυροπροστασία Ρόδου, Ματσίγκου Χάρις, Δικηγόρος, προσωπικό ένωσης.

 

Geo

Πρώτα από όλα να προσευχηθούμε όλοι ωστε ο άτυχος σήμερα Κώστας Γεωργαντάς που είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Αφάντου να γίνει καλά. Δεν έχουν γίνει ακομα γνωστές οι λεπτομέρειες του θλιβερού συμβάντος αλλά ο άτυχος ποδοσφαιριστής χειρουργήθηκε με την ελπίδα να ανακάμψει. Αυριο το πρωί θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες...Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κώστας έχει κατάγματα στο κεφάλι μετά από συγκρουση με αυτοκίνητο το οποίο παραβίασε το στοπ. Οι προσπάθειες των γιατρών ήταν εξαιρετικά δύσκολες ώστε να μπορέσουννα τον σταθε ροποιήσουν. Ισως χρειαστεί νε μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο στην Αθήνα αφού όμως περάσουν οι πρώτες εικοσιτέσσερις ώρες. 

agogi kikloforiaki

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, οι μαθητές της Δ΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ιαλυσού, έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής που προωθεί ο Δήμος Ρόδου, (Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού), στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού.

Οι δράσεις του συγκεκριμένου προγράμματος πραγματοποιούνται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της οδού Δημοκρατίας και περιλαμβάνουν θεωρητικό και βιωματικό σκέλος.

Τα παιδιά, ενημερώθηκαν από το εξειδικευμένο στέλεχος της υπηρεσίας κ. Γιώργο Γιακουμάκη, τόσο για θέματα του ΚΟΚ, όσο και για τον τρόπο που θα πρέπει να συμπεριφέρονται ως πεζοί ή ως επιβάτες οχημάτων, προκειμένου να παραμένουν ασφαλή.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι, να δοθούν στα παιδιά τα κατάλληλα ερεθίσματα και οι γνώσεις προκειμένου να μάθουν από μικρή ηλικία να λειτουργούν υπεύθυνα και μέσα στο πλαίσιο των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

x91 Rodos Adreas Xalkiopoulos .jpg.pagespeed.ic.NA3dszAuHq

Ελάχιστα 24ωρα απέμειναν για την ολοκλήρωση της Κοινωνικής προσφοράς της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silk Oil», που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου 2016.

Συμπληρώνονται τέσσερις μήνες δράσης και η εταιρεία δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα, καθώς το ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι μεγαλύτερο από αυτό του 2016. Η ανταπόκριση των καταναλωτών στη Ρόδο, κρίνεται θετική και δείχνει την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας, που μέσα από τη δράση μπορεί κι ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.  Ως γνωστόν, η «Silk Oil» με τις φθηνότερες τιμές της αγοράς, προσφέρει με κάθε 10 λίτρα βενζίνης 1 λεπτό του Ευρώ.

«Βάζουμε βενζίνη από πρατήρια της Ροδίτικης εταιρίας υγρών καυσίμων «Silκ Oil» και ενισχύουμε το κοινωνικό αυτό έργο!

«Silk Oil»! Γιατί η κίνηση μετράει!», αναφέρει το σχετικό μήνυμα προς τους ευαίσθητους καταναλωτές.

ΟΚΤΩ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Στη Ρόδο λειτουργούν συνολικά οκτώ πρατήρια με το σήμα της «Silk Oil».

Συγκεκριμένα:

-Στην πόλη της Ρόδου, Χρήστου Τσιγάντε 5, ΔΡΑΚΟΣ ΙΚΕ

-Στο 3ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας, ΑΦΟΙ ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗ ΟΕ

-Στα Αφάντου, υποκατάστημα ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

-Στο 24ο χλμ Ρόδου-Λίνδου, ΔΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

-Στη Δαματριά, ΠΗΔΙAΚΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

-Στη Θολό, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

-Στα Καλαβάρδα, ΠΟΝΗΡΗ ΜΑΡΙΑ και

-Στις Φάνες, ΑΡΦΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

 

Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2017.

 

                                                                               ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ «SILK OIL»

ODEIO

Το Ωδείο Δωδεκανήσου κάνει την Τελετή Απονομής Πτυχίων και Βραβείων 2016 διοργανώνοντας επίσημο Gala Dinner.
Θα απονεμηθούν Πτυχία στους απόφοιτους του 2016:
- Γεωργία Δασκαλάκη, Πτυχίο Πιάνου
- Νίνα Διαμάντη, Πτυχίο Αρμονίας
- Σοφία Καντή, Πτυχίο Πιάνου
- Παναγιώτα Κασιώτη, Πτυχίο Αρμονίας
- Έρσα Μεχμέτη, Πτυχίο Αρμονίας
- Βανέσα Παπαμάρκου, Πτυχίο Πιάνου
- Πελαγία Χατζηνικήτα, Πτυχίο Πιάνου
Θα απονεμηθούν τιμητικά Βραβεία για την επιτυχία τους σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μουσικής στους σπουδαστές:
- Αναστασία Καστέλλα (8 ετών), 1ο Πανελλήνιο Βραβείο Πιάνου Χ.Ο.Ν.
- Μαρίλια Παναγοπούλου(5 ετών), 1ο Πανελλήνιο Βραβείο Πιάνου Χ.Ο.Ν.
- Βανέσα Παπαμάρκου (15 ετών), 3ο Πανελλήνιο Βραβείο Χ.Ο.Ν.
Επίσης θα τιμηθούν οι καθηγήτριες των παραπάνω σπουδαστριών για την επιτυχία τους:
- Νεκταρία Κασιώτη
- Ματίνα Κούλλαρου
Σάββατο 11 Μαρτίου, 20:00
Casino Grande Albergo delle Rose
Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ
Περιλαμβάνεται πλήρες μενού
Κρατήσεις θέσεων: 2241062106, 6938893408

Διαβάστε ακόμα

Web Analytics